AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül dökmek

Kahve falında kül dökmek

Kahve falında kül dökmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kül dökmek gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında sigara külü dökmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül dökmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, afiyette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan kül görmek bolluk ve bereket göreceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sigaranın külünü görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında soba kül görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşli kül görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere yorulur.

Kahve falında yangın külü görmek haksızlık edeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında islam kül görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir