AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış sigara görmek

Kahve falında kırılmış sigara görmek

Kahve falında kırılmış sigara görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış sigara gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kırılan sigara görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kudret ve destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara kırıp atmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış sigara görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigaranın kırıldığını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sigara içmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir