AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan sigara görmek

Kahve falında kırılan sigara görmek

Kahve falında kırılan sigara görmek yeni bir çevre edinileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, anlaşmalardan cayılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılan sigara gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Kahve falında kırılan sigara görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sigara kırıp atmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sigaranın kırıldığını görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış sigara görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah sigara görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara saklamak esenlik bulup, hafifleyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara kırmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir