AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigaranın kırıldığını görmek

Kahve falında sigaranın kırıldığını görmek

Kahve falında sigaranın kırıldığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında sigaranın kırıldığını gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında sigaranın kırıldığını görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış sigara görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara kırıp atmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kırılan sigara görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sevgi dolu haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sigara içerken görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında tek sigara görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak huzura ve rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına yorulur.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir