AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin sigara içtiğini görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini sigara içerken görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kötü bir habere veya tehlikeye delalettir.

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir