AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir insanın sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir insanın sigara içtiğini görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir insanın sigara içtiğini görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Kahve falında sigara içen insanlar görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini sigara içtiğini görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sigara içen erkek görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin sigara içtiğini görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir