AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi sigara içerken görmek bir ömür olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, mesleğinde atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette sigara icmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, bir yere taşınmaya delalettir.

Kahve falında akrabanın sigara içtiğini görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir