AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yokluk içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Zor bir durum içinden çıkılmaz bir hal alırsa, alışılmadık yollar deneyebilir, işe yarar yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi sigara içerken görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir