AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuyup üflemek

Kahve falında okuyup üflemek

Kahve falında okuyup üflemek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında okuyup üflemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında okuyup üflemek kişinin sıkıntıların artacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında dua okuyup üflemek geçim sıkıntısından kurtulacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında yaş pasta üflemek işinde uzmanlaşacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara dumanı üflemek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze üflemek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzına üflemek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ney üflemek huzur içinde yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında mum üflemek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir