AnaSayfa / Genel / Kahve falında ney üflemek

Kahve falında ney üflemek

Kahve falında ney üflemek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bütçesinin genişleyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, insan sevindireceğine inanılır.

Kahve falında ney üflemek gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında ney üflemek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında ney çalan görmek ortaklarla aranın bozulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ney çaldığını görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık ney görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalettir.

Kahve falında ney satın almak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında ney öğrenmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ney dinlemek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına alamet eder.

Kahve falında ney in kırıldığını görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir