AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıza üflemek

Kahve falında ağıza üflemek

Kahve falında ağıza üflemek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ağıza üflemek gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da ilişkileriniz değersiz görünebilir ya da değersiz hale dönüşmüş olabilir.

Kahve falında ağıza üflemek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze üflemek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında pasta üflemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında pasta mumu üflemek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağa üflemek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında nefes üflemek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş üflemek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir