AnaSayfa / Genel / Kahve falında hap çiğnemek

Kahve falında hap çiğnemek

Kahve falında hap çiğnemek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hap çiğnemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında hap çiğnemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dil çiğnemek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ et çiğnemek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm çiğnemek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında böcek çiğnemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü eti çiğnemek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir