AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara bulduğunu görmek

Kahve falında sigara bulduğunu görmek

Kahve falında sigara bulduğunu görmek bunalımlı günler geçirileceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yeni hobiler edinileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sigara bulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı durum veya olayları ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmeniz durumunda istediğiniz şeyleri yapmanız veya elde etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında sigara bulduğunu görmek ticarete adım atacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında sigara bulmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına alamet eder.

Kahve falında sigara paketi bulmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sigara paketi toplamak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış sigara görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sigara içen insanlar görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir