AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara bulmak

Kahve falında sigara bulmak

Kahve falında sigara bulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, tebrik edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, elin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara bulmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Kahve falında sigara bulmak özel muamele göreceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara paketi bulmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara bulduğunu görmek yüzünde güller açacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigarayı söndürmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında birinden sigara alıp içmek işinde zarar edeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuda sigara basmak stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tekrar sigaraya başlamak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir