AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içen insanlar görmek

Kahve falında sigara içen insanlar görmek

Kahve falında sigara içen insanlar görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, çok büyük destek vereceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içen insanlar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında bir insanın sigara içtiğini görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında sigara içen insanlar görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sigara içtiğini görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine yorulur.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek kişinin afiyette kalacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir