AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, sevinç gözyaşları döküleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, talihinin artacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Sadece daha yaratıcı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak yeni mallara sahip olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek yokluk çekmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak yüksek mevkilere getirileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir