AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli sel görmek

Kahve falında şiddetli sel görmek

Kahve falında şiddetli sel görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sıkıntısından kurtulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli sel gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Kahve falında şiddetli sel görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında şiddetli deniz görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak kimden akıl soracağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli hortum görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında şiddetli ağlamak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek yüklü miktarda para kazanacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli deprem olduğunu görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir