AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan yemek

Kahve falında sıçan yemek

Kahve falında sıçan yemek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ferahlayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıçan yemek gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Kahve falında sıçan yemek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sıçan görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında sıçan birini görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıçan fare görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, dertlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde sıçan görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü sıçan görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında fare sıçan görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında evde sıçan görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir