AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan birini görmek

Kahve falında sıçan birini görmek

Kahve falında sıçan birini görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, borçların hafifleyeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıçan birini gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında sıçan yavrusu görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında büyük sıçan görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sıçan görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük sıçan öldürmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında sıçan fare görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş sıçan görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına inanılır.

Kahve falında sıçan yemek büyük bir kazanç elde edileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulur.

Kahve falında sıçan boku görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir