AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde sıçan görmek

Kahve falında evde sıçan görmek

Kahve falında evde sıçan görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, maddi kayıpların olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında evde sıçan gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında evde sıçan görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü sıçan görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sıçan görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında sıçan kovalamak iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında sıçan ölüsü görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah sıçan görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıçan yemek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare ve sıçan görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir