AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde sıçan görmek

Kahve falında evinde sıçan görmek

Kahve falında evinde sıçan görmek masa başı bir işe gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, huzur bulacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Kahve falında evinde sıçan gördüyseniz:

  • Umut kesip, değişik bağlantılara girerseniz pişman olursunuz.

Kahve falında evinde sıçan görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak delalet etmektedir.

Kahve falında sıçan faresi görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıçan yavrusu görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında siyah sıçan görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Kahve falında büyük sıçan görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine yorulur.

Kahve falında sıçan kovalamak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıçan ölüsü görmek küslükleri bitireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında sıçan yakalamak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir