AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sıçan görmek

Kahve falında büyük sıçan görmek

Kahve falında büyük sıçan görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerinin sona ereceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük sıçan gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Kahve falında büyük sıçan öldürmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük sıçan görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında sıçan kovalamak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sıçan öldürmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında sıçan yemek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında sıçan fare görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde sıçan görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş sıçan görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir