AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan boku görmek

Kahve falında sıçan boku görmek

Kahve falında sıçan boku görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sıçan boku gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Kahve falında sıçan boku görmek haneye dertlerin gireceğine , grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında altına sıçan birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında sıçan yakalamak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında sıçan fare görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıçan yemek bilgiyle donanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıçan kovalamak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü sıçan görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sıçan faresi görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir