AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan yakalamak

Kahve falında sıçan yakalamak

Kahve falında sıçan yakalamak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, önünün açılacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıçan yakalamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Kahve falında sıçan yakalamak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sıçan öldürmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalet eder.

Kahve falında fare sıçan görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah sıçan görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ortada sıçan oynamak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde sıçan görmek aydınlık bir döneme girileceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıçan faresi görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıçan yemek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir