AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına sıçan birini görmek

Kahve falında altına sıçan birini görmek

Kahve falında altına sıçan birini görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine tabir olunur.

Kahve falında altına sıçan birini gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Kahve falında altına sıçan birini görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sıçan yakalamak aile içinde husumet gelişeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sıçan görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıçan öldürmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sıçan kovalamak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında evinde sıçan görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sıçan görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıçan faresi görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir