AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan kovalamak

Kahve falında sıçan kovalamak

Kahve falında sıçan kovalamak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, borcunun kalmayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıçan kovalamak gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında sıçan kovalamak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş sıçan görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sıçan boku görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında altına sıçan birini görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sıçan ölüsü görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde sıçan görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında sıçan yavrusu görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet eder.

Kahve falında sıçan faresi görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir