AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızılcık şerbeti içmek

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek yalan söylemeye, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, isabetli kararlar alacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, zaaflarına kapılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızılcık şerbeti görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kızılcık yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızılcık yemek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, hayır getirecek yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kızılcık toplamak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında kızılcık suyu görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızılcık kirazı görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında kızılcık almak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir