AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla tartışmak

Kahve falında şeytanla tartışmak

Kahve falında şeytanla tartışmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, yeni bir yol çizileceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanla tartışmak gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Kahve falında şeytanla tartışmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayısıyla tartışmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tartışmak bağırmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çabalarının boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında karşılıklı tartışmak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak rahat nedir öğreneceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle tartışmak fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine delalettir.

Kahve falında ölen biriyle tartışmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir