AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle tartışmak

Kahve falında ünlü biriyle tartışmak

Kahve falında ünlü biriyle tartışmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kısmetlerinin artacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında ünlü biriyle tartışmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşla tartışmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, en yüksek makamlara oturacağına inanılır.

Kahve falında ölen birisiyle tartışmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı biriyle tartışmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek tartışmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşla tartışmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen babayla tartışmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir