AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı tartışmak

Kahve falında karşılıklı tartışmak

Kahve falında karşılıklı tartışmak aşama göstermeyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, hem verimi yükselteceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında karşılıklı tartışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konuları kendinize saklamalı işinizle meşgul olmalısınız.

Kahve falında karşılıklı tartışmak yüksek moralli olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işarettir.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında karşılıklı çay içmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşılıklı kavga etmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle karşılıklı oturmak işlerini büyüteceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle karşılıklı ağlamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir