AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısıyla tartışmak

Kahve falında dayısıyla tartışmak

Kahve falında dayısıyla tartışmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çıkmaza gireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dayısıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında dayısıyla tartışmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dayıyla tartışmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında dayı ve baba görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayılarımı görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında abi ve dayı görmek iyilik ve hayır bulacağına, bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayı oglu görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayısının öldüğünü görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, zarar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayısını öptüğünü görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir