AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, başarı kaydedeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak ekmek bulamayacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle tartışmak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartışmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir