AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın ısırdığını görmek

Kahve falında şeytanın ısırdığını görmek

Kahve falında şeytanın ısırdığını görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanın ısırdığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında şeytanın ısırdığını görmek asosyal bir insan haline geleceğine, adının fesada karışacağına delalettir.

Kahve falında şeytanı ısırmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını böcek ısırmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elma ısırmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalettir.

Kahve falında kızını köpek ısırdığını görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın dilini ısırmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hanesine bolluk geleceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun ısırdığını görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir