AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı ısırmak

Kahve falında şeytanı ısırmak

Kahve falında şeytanı ısırmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanı ısırmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Kahve falında şeytanı ısırmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanın ısırdığını görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kuşun elini ısırdığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ısırmak moralin bozulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yılanın ısırdığını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında elini yılan ısırmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir