AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı ezmek

Kahve falında şeytanı ezmek

Kahve falında şeytanı ezmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytanı ezmek gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında şeytanı ezmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ezmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla birini ezmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına inanılır.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında yumurta ezmek sıhhat ve moral bulacağına, maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında incir ezmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, dertlerine çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak ezmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, elde edilecek menfaatlere yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir