AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla birini ezmek

Kahve falında arabayla birini ezmek

Kahve falında arabayla birini ezmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla birini ezmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında arabayla kedi ezmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı arabayla ezmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Kahve falında arabayla yılan ezmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında araba sürerken birini ezmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla insan ezmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla köpek ezmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hatalarını düzelteceğine yorulur.

Kahve falında arabayla adam ezmek yapılan işte yalnız kalınacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir