AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak ezmek

Kahve falında sarımsak ezmek

Kahve falında sarımsak ezmek kara ve yaslı günler geçireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsak ezmek gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sarımsak ezmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak kesmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak soymak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu sarımsak görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak soğan ekmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden sarımsak toplamak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak kokusu almak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir