AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta ezmek

Kahve falında yumurta ezmek

Kahve falında yumurta ezmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok sağlıklı olunacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta ezmek gördüyseniz:

  • Verimsiz işleri, yöntemleri, iş birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir.

Kahve falında yumurta ezmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın başını ezmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ezmek hayırlı bir yuva kuracağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates ezmek iyi geçiminin biteceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı yılan ezmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek ezmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut ezmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir