AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ezmek

Kahve falında örümcek ezmek

Kahve falında örümcek ezmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında örümcek ezmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Kahve falında örümcek ezmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında balık ezmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga ezmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağıyla ezmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında yılan başını ezmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa ezmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gönül kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir