AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ezmek

Kahve falında incir ezmek

Kahve falında incir ezmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, rahata kavuşmaya, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ezmek gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında incir ezmek çok dikkat çekeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan ezmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla adam ezmek malın bereketinin artmasına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare kafası ezmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ezdiğini görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan ezmek hayallerin yarıda kalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir