AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan tüyü görmek

Kahve falında şeytan tüyü görmek

Kahve falında şeytan tüyü görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, zorlukların bir anda biteceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında şeytan tüyü gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında şeytan tüyü görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında şeytan tüyü koparmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalettir.

Kahve falında kollarda tüy görmek cesaretini yeninden toplayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek çok büyük paralar kazanılacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tüysüz güvercin görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında tüylü yüz görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir