AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüysüz güvercin görmek

Kahve falında tüysüz güvercin görmek

Kahve falında tüysüz güvercin görmek mal mülk sahibi olunacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, zor günlerin yaşanacağına, yeni işlere atılacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüysüz güvercin gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin tüyü görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında tüysüz güvercin görmek sıkıntılara neden olacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Kahve falında keçi tüyü görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzda tüy görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında tüysüz hindi görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah tüylü örümcek görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir