AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı tüy görmek

Kahve falında koltuk altı tüy görmek

Kahve falında koltuk altı tüy görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altı tüy gördüyseniz:

  • Bazı duygularınızda değişim olabilir.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sinirlerinin yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek elinin darlık görmeyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında tüy görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüy aldığını görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, gelirinin garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir