AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarda tüy görmek

Kahve falında kollarda tüy görmek

Kahve falında kollarda tüy görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, eline büyük paralar geçeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kollarda tüy gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Kahve falında kol tüyü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda tüy görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kolları tüylü görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine tabir olunur.

Kahve falında kolda tüy görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kollarda tüy görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol tüylerini almak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine inanılır.

Kahve falında siyah tüylü köpek görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir