AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan tüyü koparmak

Kahve falında şeytan tüyü koparmak

Kahve falında şeytan tüyü koparmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan tüyü koparmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında şeytan tüyü koparmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan tüyü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüy aldırdığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında tüy çekmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalet eder.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüylü kedi görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir