AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz tüyü yastık görmek

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yetkili bir göreve atanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz tüyü yastık gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek karlı çıkacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz tüyü yolmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaz tüyü görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında tüy yastık görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kaz yumurtası almak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına yorulur.

Kahve falında yolunmuş kaz görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir