AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan görünce dua okumak

Kahve falında şeytan görünce dua okumak

Kahve falında şeytan görünce dua okumak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytan görünce dua okumak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında şeytanı görünce dua okumak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytan görünce dua okumak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak işlerinin yoluna gireceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık görünmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli görünmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sorunların günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ölü görünce ağlamak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hacda görünmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir