AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü görünce ağlamak

Kahve falında ölü görünce ağlamak

Kahve falında ölü görünce ağlamak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sağlığın bozulacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında ölü görünce ağlamak gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü görünce ağlamak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında ölü görünmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında harama görünmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında olduğundan genç görünmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında birini görünce sevinmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mutlu görünmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel görünmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir