AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kazancının her geçen gün artacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek gördüyseniz:

  • Olumlu sonuçlar elde etmek için kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, bir koyduğu işten üç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile görünmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulur.

Kahve falında olduğundan genç görünmek ruhunun dinleneceğine, nasiplerini alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına görünmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel görünmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok güzel görünmek her zaman hürmet göreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı görünmek birçok engelin aşılacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle görünmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir