AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacda görünmek

Kahve falında hacda görünmek

Kahve falında hacda görünmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, önemli kararlar alınacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, rakipsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacda görünmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya başkalarından alacağınız akıllar geleceğinizle ilgili kararlarınızda etkili olabilir.

Kahve falında hacda görünmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ince görünmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı görünmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına inanılır.

Kahve falında zayıf görünmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek çok yoğun çalışacağına, bir şeyden zarar görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında ölü görünmek moral bulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında hamile görünmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında camide görünmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir